9 Dingen Die Je Nog Niet Wist Over Confetti

Voordelig aankopen van professionele confetti? Het kan! 9 Dingen die je nog niet wist over echte confetti.

#1 Laat geen sporen na

Bij de confettimaker is de confetti kleurvast. Het laat dus geen vlekken na op de vloer, tentzijl of zelfs op je kleren. Handig voor op trouwfeesten, zo blijft de bruidsjurk vlekkeloos.

Huwelijks confetti

#2 Biologisch afbreekbaar

Natuurlijk hebben wij het over de papieren confetti. Deze is speciaal gemaakt voor snelle afbraak. Wij doen verschillende events die zich buiten afspelen. We raden daar iedereen aan om te kiezen voor papieren confetti. De confetti zal binnen de week verdwijnen.

#3 Brandveilig

Op onze confetti zit een brandwerende materie die ervoor zorgt dat de confetti niet in brand schiet. De confetti zal wel roken maar niet in brand schieten. We hebben dit zelfs getest in de onderstaande video.

#4 Stel zelf je confetti shooter samen

Wij verkopen lege buizen waarbij je zelf de kleuren kan kiezen. Deze zomer hebben wij reggea buizen samengesteld voor iemand. De huisstijl van je evenement of bedrijfsfeest kan je erin steken of gewoon je lievelingskleuren.

#5 BAN- DANAAAA effect

In onze winkel verkopen wij ook streamers of 'slierten' in de volksmond. Als we deze afschieten in het publiek, maken de hippies of 'hipsters' zoals we ze tegenwoordig noemen er een mooie bandana van. Vooral bij de instagram girls is dit heel populair #bandana. 

https://vine.co/v/e0wbIWHYFHE

#6 Schiet vanop afstand

BAM! Met een simpele druk op de knop schiet je vanachter de dj booth, lichttafel of keukentafel de confetti/streamers af. Recept: e-shots, elektrische confetti buizen en een DMX systeem.

#7 ZWARE GESCHUT

De echte confetti regens zijn mede mogelijk gemaakt door geavanceerde machines. Deze machines kan je huren bij ons. Onze favoriet, het STADIUM CANNON. Deze schiet confetti/streamers 10 meter de lucht in. Heel leuk op openlucht evenementen.

BOOST IT BABY

In discotheken is de confetti booster heel overweldigend. Deze vuurt confetti en CO² af tegelijkertijd. De confettibooster kan je draaien van links naar rechts. Confetti al the way!

Confetti Booster

#8 QUALITY AND QUANTITY

In onze buizen zit gewoon veel meer confetti dan in de goedkopere varianten. Wij gaan voor het optimale confetti effect.

#9 Uitpakken

Op de climax met confetti schieten is onvergetelijk. Het moment wanneer de smartphone lichtjes branden en iedereen uit zijn dak gaat. Dit vergeet je zelfs niet na 10 shots tequila. En ja dit hebben wij ook getest.

Ohja en nog 1 reden, NOTHING IS SO SEXY LIKE CONFETTI!

Comments (0)