Huwelijks confetti voor uw onvergetelijke dag

Wil jij dat extraatje op uw huwelijk, dat speciale wow-effect met confetti in alle kleuren en vormen naar jouw smaak? Wij zijn er graag bij op deze prachtige dag. Met onze confetti effecten maken we van jouw trouw een droom, dat beloven we. 

Honderden uiterst tevreden koppels

Geeft geen kleur af

Personaliseerbaar

 Stressloze installatie en plaatsing

Binnen de dag geleverd

Elk huwelijk verdient het beste. Met onze confetti willen we van uw huwelijk een droom maken. Wij voorzien confetti voor elk moment. Openingsdans, buitenkomen van de kerk, afterparty en zelfs vrijgezellen feest. Hieronder hebben we confetti producten verzameld die het meest gebruikt worden op huwelijken. Sommige noemen het al 'huwelijks confetti', wij noemen het liefdesconfetti. 

" Prachtig effect op onze openingsdans, overal hartjes, wat een sfeer" 
- J. Dewilde

" Momenten om nooit meer te vergeten. Ook onze foto's zijn prachtig door jullie confetti. Hartelijk dank voor jullie snelle levering en kwaliteit!"
-
L. Van Gils

Meest gebruikte producten:

Hartjes confetti kopen

1. The Confetti Maker 1kg Rode Hartjes        2. PARELMOER GOUDE CONFETTI   3. Handmatige confettishooters wit/zilver      4. PARELMOER ROZE CONFETTI

  Snel bestelproces

  100% Betrouwbaar

  Alle betalingsmogelijkheden

  Volgende dag in huis

✔  Gratis verzending vanaf € 50

Voor speciale verzoekjes, mail naar info@confettimaker.beVeel gestelde vragen

Hoeveel kilogram confetti bestel ik voor mijn huwelijk?

Onze ervaring leert ons dat je met 10Kg confetti net toekomt.

Hoe werken de handmatige confetti shooters precies?

Handmatige confettishooters bestaan er in twee formaten, 40cm en 80cm. Draai onderaan de confettishooter naar links en de confetti zal zich afvuren. Bij het buitengaan van het gemeentehuis knallen de omstaanders vaak hartjesconfetti in buizen van 80cm. Dit geeft een heel leuk effect omdat de hartjes traag naar beneden dalen.

De confettishooters van 40cm gebruikt men vaak op het feest zelf. De DJ schiet dan meestal op de climax wat extra confetti op de dansvloer.

Ik wil graag een regen van confetti tijdens mijn openingsdans, hoe zorgen jullie daarvoor?

Wij verhuren confetti machines die speciaal daarvoor gemaakt zijn. Het is dan perfect mogelijk om de confetti te programmeren op speciale momenten bij de openingsdans. DJ of geluidstechnieker voorzien we van een DMX bedieningspaneel. Eigenlijk hoeft hij dan alleen maar op een knopje te duwen.

Kan de confetti mijn kleed beschadigen?

Neen. Onze confetti is van hoge kwaliteit en geeft daarom geen kleur af. 

Wie kuist al die confetti op?

Gebruikt u de confetti buiten? Kies dan voor papieren confetti. Dit soort confetti is biologisch afbreekbaar. 1 Regenbui en alle confetti vergaat.